Generhvervelse af kørekort

Er du frakendt kørekort eller har du kørselsforbud? Så kan vi hos Frederiksberg C Køreskole hurtigt hjælpe dig med generhvervelse af kørekort.

Vi hjælper dig godt på vej når du skal generhverve dit kørekort

– uanset årsagen til frakendelse

Kom godt i gang

Der kan være flere forskellige årsager til at du har mistet dit kørekort. Om du har fået kørselsforbud, betinget eller ubetinget frakendelse kan vi hjælpe dig til at generhverve det.

Gennem undervisning, både teori og kørsel, genopfrisker vi dine evner som bilist og giver dig yderligere nye kompetencer, som du kan bruge til hurtigt og nemt at generhverve dit kort.

Vi vægter grundig undervisning højt, og gennem vores undervisning gør vi dig klar til både den teoretiske og praktiske køreprøve. Så kan du hurtigt komme ud på vejen igen – som en bedre bilist.

Få nye og gode vaner

Skulle du gå hen at dumpe enten den teoretiske eller praktiske prøve, vil du få inddraget dit kørekort. Lad os hjælpe dig med at komme sikkert og gnidningsfrit igennem generhvervelsen.

Mange bilister får dårlige vaner efter flere år i trafikken. Gennem vores undervisning med generhvervelse af kørekort, får vi pillet nogle af disse dårlige vaner væk. Så får du plads til nye og bedre vaner som du kan bruge i trafikken fremover.

Kontakt os på info@frederiksbergckoreskole.dk eller telefon 71 96 31 00 for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med generhvervelse af kørekort. Du kan også tilmelde dig igennem vores online bookingsystem her.

Derfor skal du vælge Frederiksberg C Køreskole

© Copyright - Frederiksberg C Køreskole | by Best One A/S
Køreskolen er ikke åben endnu. Hold øje med vores holdstarter her.Holdstart
+